• Blenheim Suomessa.

112 sivua, paljon kuvia ja 8 sivua väripiirroksia. Todellinen mallarin tietopaketti. Mielenkiintoista luettavaa, vaikka mallirakennus ei olisikaan lähellä sydäntä.


Bristol Blenheim

Oli sotiemma aikana lukumääräisesti merkittävin pommikonetyyppimme. Lähes sata Englannissa ja Suomessa valmistettua konetta, jotka edustivat kuutta keskenään hyvinkin erilaista tuotantosarjaa, tarjoaa pienoismallarille ja Suomen ilmavoimien historiasta kiinnostuneelle lukijalle mielenkiintoisen kohteen.

Tässä kirjassa on pyritty ensimmäistä kertaa esittämään kootusti sarjakohtaiset erot yhtä hyvin pommikuorman, puolustusaseistuksen, radiokaluston kuin vaikkapa polttoainemääränkin suhteen. Myös eri sarjojen maalaus ja merkinnät, suksien käyttö sekä monet pienemmät eroavaisuudet käsitellään. Mallaria kiinnostaa näistä aiheutuvat erot koneyksilöissä, mutta yhtä lailla mielenkiintoista on myös niiden vaikutus koneiden taktiseen käyttöön.

Esitystä tukee runsas aikalaisvalokuvista ja käsikirjapiirrustuksista koostuva kuvitus, jota täydentää uudet kuvat museokoneesta ja erilaisista varusteita sekä mittakaavapiirustukset, joista sarjakohtaiset erot käyvät hyvin esille. Maalauskaaviot ja merkinnät esitellään väripiirroksin.


Kuvan mahdollinen sisältö: teksti

Blenheim Suomessa.

  • Tuotemerkit Muut
  • Tuotenumero: BS
  • Saatavuus: 5
  • 25,00€


Katso myös nämä tuotteet

Bristol Blenheim Mk.IF

Bristol Blenheim Mk.IF

Airfix 1:48. Koneesta mahdollisuus rakentaa Suomen käyttämä pommikone. Ei sisällä Suomi tunnuksia. S..

43,00€